5 Tips about verificare istoric auto You Can Use Today

Wiki Article

Datele despre verificarea kilometrajului obțineți prin mesaj SMS și/sau pe adresa de e-mail Adult malesționată în cerere.

Specialiştii susţin că este cea mai sigură cale de verificare, pentru că unele reparaţii sunt atât de bine fileăsweet, încât nici cei cu experienţă nu observă nimic cu ochiul liber.

Frauda auto de pe piața de mașini next hand din România este de mult timp o dilemmaă maină. Prezența ei expune cumpărătorii unor riscuri financiare și de siguranță, umflă ilegal prețurile și creează un sentiment de fundal de neîncredere în piața mașinilor-rulate.

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un incident main. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe treatment nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti expert in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de extra optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui incident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un design diferit si vor avea specificatii diferite.

În cazul în care o mașină a fost lovită și reparată pe asigurarea RCA sau Casco ea va apărea înregistrată în baza de day. Verificarea prejudiciilor RCA poate fi făcută de orice persoană interesată treatment deține informațiile de identificare a autovehicului cum ar fi seria de caroserie, numărul de înmatriculare, CNP/CUI proprietar sau utilizator vehicul.

carVertical colaborează cu dealerii auto din România…carVertical colaborează cu dealerii auto din RomâniaWW…

Daca sunt mai multe poze disponibile si acestea au fost facute in perioade diferite, acest lucru poate sugera ca masina a fost pusa in vanzare de verificare istoric auto mai multe ori, de catre acelasi proprietar sau de catre proprietari diferiti.

Informații prealabile: anul fabricației, marca, modelul și tipul de combustibil folosit, vechimea mașini;

VIN – cunoscut și sub numele de șasiu – este un număr unic de vehicul de 17 caractere atribuit de producător.

 Mașinile cu accidente și chiar mașinile casate sau furate sunt de asemenea disponibile pe piață! Prin urmare, merită să arunci o privire atentă asupra mașinii pe care urmează să o cumperi și să iei în serios verificarea istoricului acesteia. Chiar și cele mai mici detalii contează.

Puteți vedea chiar și fotografii istorice – dacă sunt disponibile, daune, kilometraj înregistrat și multe altele. Raportul nostru despre istoricul vehiculelor este un ajutor de neprețuit în achiziționarea unui vehicul pe piața aftermarket.

Datele pot fi transferate în afara Spațiului Financial European, numai către țări sau entități treatment asigură un nivel de protecție a datelor cu caracter private corespunzător reglementărilor UE.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Report this wiki page